Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Ο πολιτικός λόγος φυλακίζεται.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν του συλληφθέντες είναι ότι στο σκληρό δίσκο του ενός βρέθηκαν κείμενα που ,κατά τους αστυνομικούς, αποδίδονται σε πολιτικές οργανώσεις ένοπλης βίας.
 Μα οι πολιτικές οργανώσεις ένοπλης βίας δεν αναφέρονται σε νεφελίμ και ελοχίμ, αλλά σε πολιτικά ζητήματα που αφορούν την εκμετάλλευση της τάξης των λίγων εις βάρος των πολλών. Τα κείμενα των οργανώσεων είναι πολιτικά κείμενα, με αναφορές σε πολιτικά ζητήματα που αφορούν όλους όσους θέλουν να τα καταλάβουν. Είναι η πρώτη φορά που ο πολιτικός λόγος ενώ δεν συνοδεύεται από “εγκληματική πράξη” αρκεί για να φυλακισθεί κάποιος. Τα κείμενα τα οποία βρέθηκαν(σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση) στην κατοχή των συλληφθέντων δεν συνοδεύουν κάποιο χτύπημα αλλά «πιθανολογούν» ,σύμφωνα πάντα με τους αστυνομικούς,ότι αποτελούν προσχέδιο για μελλοντικά χτυπήματα..
Για αυτό και έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των  συλληφθέντων ζητώντας από τους επίδοξους καταδότες  να μην διστάσουν να καλέσουν για να δώσουν πληροφορίες -πάντοτε ανώνυμα- στην Αντιτρομοκρατική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.