Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Πέμπτη 7/10 ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ-ΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 11π.μ. Πλατεία Κλαυθμώνος


Ούτε «ενιαίο» ούτε «μισθολόγιο» το νέο φτωχολόγιο της κυβέρνησης !
ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ !

Η κυβέρνηση του Μνημόνιου, με ψεύτικα και κατασκευασμένα στοιχεία όσον αφορά το αριθμό και το μισθολογικό κόστος των δημοσίων υπαλλήλων «καλεί σε διάλογο» για την κατάρτιση «ενιαίου μισθολόγιου». Στην πραγματικότητα αυτό που επιδιώκει είναι να μειώσει περαιτέρω τις αποδοχές μας στο επίπεδο των 1000 ευρώ και να μας βάλει να κυνηγάμε «μπόνους παραγωγικότητας» όπως προβλέπει το Μνημόνιο και επιβάλει η νεοφιλελεύθερη πολιτική της.
Στην κατεύθυνση αυτή προετοιμάζει την κοινή γνώμη με επιθέσεις λάσπης και συκοφαντίας που εξαπολύουν καθημερινά κυβερνητικά στελέχη και τα παπαγαλάκια της στα ΜΜΕ σε βάρος των δημοσίων υπαλλήλων.
Το «λιγότερο κράτος» που επιδιώκει η κυβέρνηση σημαίνει λιγότερα δημόσια σχολεία, διαλυμένα δημόσια νοσοκομεία, ιδιωτικοποιημένες πανάκριβες μεταφορές, ενέργεια, επικοινωνίες, ουρές και ταλαιπωρία στις υποστελεχομένες δημόσιες υπηρεσίες. Αυτά θα είναι τα αποτελέσματα των συνεχιζόμενων ιδιωτικοποιήσεων του δημοσίου.
Η συνδικαλιστική γραφειοκρατία της ΑΔΕΔΥ χύνει κροκοδείλια δάκρυα για το χαμένο μας μισθό, ενώ τόσα χρόνια έκανε πλάτες στην επιδοματική πολιτική, συναινώντας στη μη εφαρμογή του υπάρχοντος (ελλιπούς) θεσμικού πλαισίου για συλλογικές συμβάσεις στο δημόσιο.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Καθημερινά βιώνουμε την υποβάθμιση των εργασιακών συνθηκών (λόγω της μείωσης του προσωπικού) και την περιστολή των μισθολογικών και εργασιακών δικαιωμάτων μας.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ!
Δεν απεργούμε για καμία «ΑΔΕΔΥ»,για κανένα «Παπασπύρου»
Αγωνιζόμαστε για να ζούμε  με αξιοπρέπεια από τη δουλειά μας!
Να συστρατευτούμε με τους εργαζόμενους που αγωνίζονται ενάντια στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
Να αγωνιστούμε για αυξήσεις –όχι περικοπές στις κοινωνικές δαπάνες (παιδεία, υγεία, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, συντάξεις).
Ενάντια στην ανεργία, τις απολύσεις τον κοινωνικό αποκλεισμό.
Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα Τελωνεία-Να διοριστούν τώρα οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ.
Να ανατρέψουμε το Μνημόνιο κυβέρνησης-ΔΝΤ-ΕΕ.

ΟΛΟΙ-ΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ (Α.Π.ΤΕ.)
 
Το συντονιστικό της Α.Π.ΤΕ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.