Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Αύριο όλοι στους δρόμους.

Μια εργατική Πρωτομαγιά ξημερώνει αύριο, μια διαφορετική Πρωτομαγιά από όσες είχαμε ζήσει μέχρι τώρα στην χώρα μας, μια Πρωτομαγιά με το Δ.Ν.Τ. να βρίσκεται κυρίαρχο στην πολιτική και οικονομική σκηνή της χώρας.
Κερδισμένα δικαιώματα που κερδίθηκαν μέσα στο πέρασμα των χρόνων με αγώνες,αίμα και διώξεις χάνονται στο όνομα μιας χρεωκοπημένης εξουσίας,δημοκρατικά δικαιώματα καταπατούνται, το σύνταγμα καταλύεται., η τρομοκρατία του κράτους φοβίζει τα μεσαία και τα  κατώτερα στρώματα της κοινωνίας μας
Ήρθε η ώρα εμείς που είμαστε εκατομμύρια, τόσα χρόνια θιγμένοι και προδομένοι να σηκώσουμε το κεφάλι και να αντιδράσουμε.
Βγαίνοντας αύριο στις πορείες θα συναντήσουμε κι άλλους σαν και εμάς με τις ίδιες ανησυχίες, τους ίδιους φόβους, την ίδια οργή και αγανάκτηση.
Ας ενωθούμε αύριο και ας αντισταθούμε με κάθε μέσο στις επιταγές της παγκόσμιας πλουτοκρατίας.
Μπορούμε να ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές που θα φέρουν φτώχεια και δυστυχία στον τόπο μας, στα παιδιά μας,σε μας , στους γύρω μας, αρκεί να το θελήσουμε, αρκεί να προβάλλουμε σθεναρή αντίσταση, αρκεί να δείξουμε την αριθμητική μας δύναμη, αρκεί να σηκωθούμε στα πόδια μας.



ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΥΡΙΟ - ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.