Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Πικετοφορία για το Μποϊκοτάζ στο Ισραηλινό Απαρτχάιντ

Και νέα πειρατική ενέργεια από το σιωνιστικό κράτος κατά του πλοίου «Ρέιτσελ Κόρι»

Μποϊκοτάζ τώρα στο Ισραηλινό απαρτχάιντ



Η νέα πειρατική ενέργεια του Ισραηλινού στρατού κατοχής κατά του πλοίου Ρέιτσελ Κόρι, το οποίο μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, έρχεται να προστεθεί στον εξαιρετικά μακρύ κατάλογο των πράξεων κρατικής τρομοκρατίας που έχει διαπράξει το σιωνιστικό κράτος. Είναι πλέον περιττό να υπενθυμίσουμε ότι και αυτή η πειρατική ενέργεια αποτελεί κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου. Το μόνο ίσως που αξίζει να υπογραμμιστεί από τη μεριά μας είναι το ότι η στρατιωτική κατάληψη του Ρέιτσελ Κόρι αποδεικνύει ότι απέχουμε πολύ ακόμα από την άρση του εγκληματικού αποκλεισμού της Γάζας. Η θυσία των ακτιβιστών του Στόλου της Ελευθερίας κατάφερε ένα σημαντικό πλήγμα στην Ισραηλινή πολιτική, αλλά θα χρειαστεί πολύς αγώνας ακόμα μέχρι να γίνουν σεβαστά τα θεμελιώδη και αναφαίρετα δικαιώματα των Παλαιστινίων.


Τώρα, περισσότερο ίσως από ποτέ, είναι ώρα να εντείνουμε την πίεση προς το Ισραήλ για να πάρει τέλος η κατοχή των Παλαιστινιακών εδαφών. Τώρα, περισσότερος ίσως από ποτέ, είναι ώρα να εντείνουμε την καμπάνια για «Μποϊκοτάζ στο Ισραηλινό Απαρτχάιντ». Αν το Ισραήλ αρχίσει να καταβάλει (πέρα από το πολιτικό) και το οικονομικό κόστος για τα εγκλήματα του, η διεθνής πίεση σε βάρος του θα γίνει ακόμα ισχυρότερη.



Ο Σύλλογος Ιντιφάντα οργανώνει την Πέμπτη 10 Ιουνίου στις 6:00 στην οδό Κοραή πικετοφορία ενημέρωσης για την καμπάνια «Μποϊκοτάζ στο Ισραηλινό Απαρτχάιντ».

Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό «Ιντιφάντα»

Αθήνα 7/6/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.