Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΑΚΟΥΣΙΟΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ-Καταγγελία

Παίρνοντας θάρρος από τη γενικότερη ατιμωρησία και την ανυπαρξία κάθε είδους ελέγχου, η Ελλάδα της χρεωκοπίας επιτίθεται άλλη μια φορά ενάντια σε στόχους ευπαθείς και ευκολοτραυμάτιστους, δηλώνοντας έτσι ότι τείνει να φτάσει στους μετεμφυλιακούς ταγματασφαλήτες και στους μελανοχίτωνες του χιτλερισμού.

Στο κλίμα αυτό εντάσσεται η ασύστολα βάναυση και άνανδρη καταδίωξη ανηλίκου παιδιού για δεύτερη φορά μάλιστα, του μικρού Βαγγέλη-Οκτώβρη Παπανικολάου, που συγκλόνισε και προηγούμενα την Ελλάδα με τον εφιάλτη του κατατρεγμού του, συγκεκριμένα χωρίς να υπάρχει κανένας, απολύτως κανένας αποχρών λόγος γι’ αυτό.

Το κράτος επετέθη και πάλι στην οικογένειά μας, αυτή τη φορά συστηματικά, εγκληματικά, χωρίζοντας τους γονείς από το παιδί, κρατώντας εκείνο μεν στο Νοσοκομείο Παίδων Αγ. Σοφία, μόνο του, χωρίς δυνατότητα καμιάς επικοινωνίας με τους γονείς και εκείνους στο Δημόσιο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (ΨΝΑ) στο Δαφνί, ως «προσωρινά ανίκανους για τη φροντίδα του», τη στιγμή που θριαμβεύουν στο επάγγελμά τους, κατέχουν 6 πτυχία ανωτάτων σχολών συνολικά μαζί, είναι δημιουργοί λογοτεχνικού και επιστημονικού έργου και αποτελούν το ιδανικό που θέτει η ίδια η πολιτεία για την ανατροφή ενός ανηλίκου παιδιού.

Παρ’ όλες τις επανειλημμένες τους παραστάσεις, όντας μέχρι τώρα έγκλειστοι, οι γονείς δεν κατόρθωσαν να μάθουν ποιοι είναι οι επισπεύδοντες αυτού του εφιάλτη. Τους δίνονται μόνο ψιχία από ιδιωτικές διαφορές μετ’ άλλων, ενώ οι πραγματικές αιτίες είναι η αδιάσπαστη και ανυποχώρητη εμμονή τους σε ένα τόπο και μια ιδεολογία που πεθαίνουν καθημερινά, το κράτημα δηλαδή ενός μετεριζιού που τιμά τον άνθρωπο πριν περάσει οριστικά στη ζούγκλα ή τη σπηλιά του Μεσαίωνα.

Εκτός απ’ αυτά, είναι ολοφάνερο πως υπάρχει και υλικοοικονομικό ενδιαφέρον, αφού οι δύο γονείς διεκδικούν βασιμότατα και παραδεκτά υψηλά ποσά αποζημιώσεων από το κράτος, λόγω παραβιάσεως ατομικών δικαιωμάτων και λοιπών εγκληματικών πράξεων εναντίον τους, για πράξεις πολλών προσώπων, αστυνομικών οργάνων, εισαγγελέων, κοινωνικών λειτουργών και ιδιαίτερα κατά αστυνομικών οργάνων του Α.Τ. Π. Φαλήρου και εντεταλμένων προσώπων του Δήμου Π. Φαλήρου. Τελευταία πληροφορηθήκαμε δε ότι το παιδί μας πρόκειται να το μεταφέρουν σε ίδρυμα μέχρις ότου δουν τι θα κάνουν με τους άσπαστους και ασυμβίβαστους γονείς, ουσιαστικά δηλαδή μέχρι του θανάτου και των τριών, διότι οι γονείς δεν πρόκειται να αλλάξουν πρόσωπο.

Διαμαρτυρόμαστε για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση ενός χρεωκοπημένου κράτους που βασανίζει συστηματικά και δολοφονεί. Δηλώνουμε ότι δεν θα σταματήσουμε όποιος και να ’ναι ο φόβος του χειρότερου που κάποτε σταματά ή εμποδίζει τους μαχητές.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΥΛΑΚΕΣ

Ο ΑΚΟΥΣΙΟΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΤΕΡΝΙΧΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΚΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.