Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Διαδήλωση από εργαζομένους στο «Ντέρμπαν Στέντιουμ»

Διαδήλωση στους δρόμους του Ντέρμπαν πραγματοποίησαν περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι στο γήπεδο της πόλης, με αίτημα να εγγυηθεί η FIFA τις αποδοχές τους. Οι διαδηλωτές με χορό και τραγούδι κατευθύνθηκαν από το «Ντέρμπαν Στέντιουμ» στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, όπου και έληξε η πορεία τους.



Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Σιμπουσίσο Μτχέτβα, με δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι αυτό που επιθυμούν είναι να πάρει θέση η FIFA και να τους εγγυηθεί τα χρήματα που θα εισπράξουν. Η εταιρεία ασφαλείας «Stallion Security» που τους προσέλαβε για το Μουντιάλ, κατέβαλε λιγότερα χρήματα από τα συμφωνηθέντα, με αποτέλεσμα το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Ντέρμπαν να δημιουργηθούν επεισόδια μετά τη λήξη του αγώνα της Γερμανίας με την Αυστραλία.

"Αυτό που ζητάμε είναι να εγγυηθεί η FIFA τα χρήματα που θα εισπράξουμε για την εργασία που προσφέρουμε, γιατί η εταιρεία Stallion μας έκλεψε, καθώς άλλα είχαμε συμφωνήσει και άλλα μας έδωσε. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα, απλά υπερισπιζόμαστε τα συμφέροντά μας" είπε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο "Ντέρμπαν Στέντιουμ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.