Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2010

Πλοία της Ερυθράς Ημισελήνου προς τη ΓάζαΤο ένα πλοίο θα μεταφέρει δώρα του ιρανικού λαού, κυρίως φάρμακα και τρόφιμα και το άλλο πλοίο εθελοντές της Ερυθράς Ημισελήνου

Δύο πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γάζα στέλνει η ιρανική Ερυθρά Ημισέληνος στο τέλος της εβδομάδας, όπως δήλωσε τη Δευτέρα αξιωματούχος της φιλανθρωπικής οργάνωσης τον οποίο επικαλείται το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων ΙRNA.

«Το ένα πλοίο θα μεταφέρει δώρα του ιρανικού λαού, κυρίως φάρμακα και τρόφιμα και το άλλο πλοίο εθελοντές της Ερυθράς Ημισελήνου», δήλωσε ο διευθυντής του διεθνούς τμήματος της ιρανικής Ερυθράς Ημισελήνου Αμπντολραούφ Αντιμπζαντέχ.

«Τα δύο πλοία θα αναχωρήσουν στο τέλος της εβδομάδας».

«Οι εθελοντές που θέλουν να μεταβούν στη Γάζα και να βοηθήσουν τον καταπιεσμένο λαό της κατεχόμενης Παλαιστίνης μπορούν να εγγραφούν στην ιστοσελίδα της Ερυθράς Ημισελήνου», πρόσθεσε.

Αργά την Κυριακή στενός συνεργάτης του ανώτατου ηγέτη του Ιράν είχε δηλώσει ότι οι Φρουροί της Επανάστασης, ο ιδεολογικός στρατός του ιρανικού καθεστώτος, είναι έτοιμοι να συνοδεύσουν νηοπομπή με ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, αν ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ δώσει σχετική εντολή.

«Οι ναυτικές δυνάμεις των Φρουρών της Επανάστασης είναι πανέτοιμες να συνοδεύσουν στολίσκους της ελευθερίας και της ειρήνης που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια, η οποία συγκεντρώθηκε από όλο τον κόσμο για τον καταπιεσμένο λαό της Γάζας», είχε τονίσει ο Αλί Σιραζί που εκπροσωπεί τον αγιατολάχ Χαμενεΐ στους Φρουρούς της Επανάστασης, σύμφωνα με το ιρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Mehr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.