Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2010

Κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝΤη Δευτέρα 31 Μάη, λίγες ώρες μετά τη δολοφονική πειρατική επιδρομή του σιωνιστικού στρατού ενάντια στο Στόλο της Ελευθερίας, με τους 9 νεκρούς, τους πάνω από 80 τραυματίες, την αιχμαλωσία περίπου 700 ανθρώπων και την αρπαγή των πλοίων, μια ογκώδης διαδήλωση σχηματίστηκε έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα. Μια διαδήλωση που κατήγγελνε το έγκλημα των Σιωνιστών και τη συνενοχή της ελληνικής κυβέρνησης, απαιτώντας ταυτόχρονα να απελευθερωθούν οι αιχμάλωτοι και να επιστραφούν τα πλοία.

Η διαδήλωση αυτή, που γινόταν ολοένα και πιο μαζική καθώς προσερχόταν κόσμος, χτυπήθηκε άγρια από τα ΜΑΤ. Αρκετοί ήταν αυτοί που τραυματίστηκαν (ανοιγμένα κεφάλια και σπασμένα χέρια έχουν πολλοί διαδηλωτές). Από τους προσαχθέντες επιλέχτηκε ο Γ.Γ. ο οποίος παραπέμφθηκε να δικαστεί με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Ο Γ.Γ. δικάζεται την Πέμπτη, 10 Ιουνίου, στις 9 το πρωί, στο αυτόφωρο (δικαστήρια Ευελπίδων). Οσες και όσοι πήραμε μέρος σ’ αυτή τη διαδήλωση, αλλά και όσες και όσοι έχουμε μέτωπο ενάντια στην κρατική καταστολή και την αστυνομική τρομοκρατία, έχουμε χρέος να συμπαρασταθούμε ενεργά στον Γ.Γ., στη θέση του οποίου θα μπορούσε να βρίσκεται ο καθένας και η καθεμιά μας.

Ολοι την Πέμπτη το πρωί στα δικαστήρια, για να απαιτήσουμε την αθώωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.