Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου της Ε.Τ.Ε.Ρ

Με απειλές, τρομοκρατία και σενάρια χτυπήματος της Επίσχεσης των τεχνικών απαντά η Διοίκηση του Δημοτικού Πειραϊκού ραδιοφώνου «Κανάλι 1»

Χθες η Διοίκηση του Δημοτικού ραδιοφώνου Πειραιά«Κανάλι 1» έστειλε εξώδικο στους τεχνικούς που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας από την 2α Ιουνίου 2010 για χρεωστούμενες αποδοχές ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ, απειλώντας και χαρακτηρίζοντας την επίσχεση εν είδει στρατοδίκη «…αυθαίρετη, παράνομη και αδικαιολόγητη, ευθέως αντισυμβατικήκαι, εν πάσει περιπτώσει, απολύτως καταχρηστική,…..». Θα θέλαμε να πληροφορήσουμε την Διοίκηση του Καναλιού1 ότι, τις αποφάσεις περί νομιμότητας ή καταχρηστικότητας των κινητοποιήσεων εργαζομένων τις εκδίδουν τα ελληνικά δικαστήρια και όχι η παρανομούσα και υπερήμερη Διοίκηση του Καναλιού1.
Ακόμα η διοίκηση να φροντίσει να καταβληθούν, ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΩΣΤΟΥΜΕΝΑ, ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των εργαζομένων που είναι απλήρωτοι και που καθημερινά μετέρχονται απειλών, προσπαθώντας με εξώδικα και φραστική τρομοκρατία περί απολύσεων και πειθαρχικών να κάμψει το φρόνημα των εργαζομένων τεχνικών που βρίσκονται σε επίσχεση.

Το ΔιοικητικόΣυμβούλιο καλεί το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Εργασίας και το ΣΕΠΕ να παρέμβουν ώστε να σταματήσει το όργιο απειλών εναντίον των εργαζομένων από την πλευρά της Διοίκησης του Καναλιού1.

Στηρίζοντας τους συναδέλφους που βρίσκονται σε επίσχεση, καλούμε κάθε εργαζόμενο να αντιταχθεί εμπράκτως στο κλίμα τρομοκρατίας εναντίον των αγωνιζόμενων τεχνικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.