Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Οι επιτροπές AKΡΙΒEIA-STOP! ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ καταγγέλλουν τη διοίκηση του ΟΑΣΘ

 Οι επιτροπές AKΡΙΒEIA-STOP! ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ καταγγέλλουν τη διοίκηση του ΟΑΣΘ, που με περισσή υποκρισία κ ψεύτικη συγνώμη, κάτω από το βάρος της αντίδρασης χιλιάδων πολιτών της θεσ/νικης, ανακοίνωσε την απόσυρση της αύξησης στην τιμή του εισιτηρίου κατά 100% μέσω των λίγων γραμμών ενός δελτίου τύπου. Εντούτοις η τιμή του βασικού εισιτηρίου παραμένει αυξημένη κατά 20% σε σχέση με πριν. Επιπλέον, ενώ για την αύξηση αυτή η διοίκηση του ΟΑΣΘ ενημερώνει ακόμα και σήμερα, καθημερινά, μέσα στα λεωφορεία κ στους τηλεματικoύς πίνακες των στάσεων, η ανακοίνωση για την ακύρωση έγινε μέσω ενός απλού δελτίου τύπου, δίχως να ενημερωθούν σε ανάλογο βαθμό οι πολίτες (π.χ. μαγνητοφωνημένες ανακοινώσεις μέσα στα λεωφορεία, ανακοινώσεις στους τηλεματικούς πίνακες, αφίσες στα αμαξοστάσια), με αποτέλεσμα πολλοί ακόμα να πληρώνουν εισιτήρια αυξημένα κατά 100-120%.Αλήθεια με αυτά τα παρανόμως εισπραχθέντα ποσά του αντιτίμου τι θα γίνει;
Καλούμε την εισαγγελία Θεσ/νικης να παρέμβει άμεσα και απαιτούμε από τη διοίκηση του ΟΑΣΘ να ενημερώσει πλατιά το επιβατικό κοινό, να επιστρέψει τα παρανόμως εισπραχθέντα ποσά του αντιτίμου πίσω στην κοινωνία της Θεσ/νικης και να ακυρώσει κάθε αύξηση στην τιμή του εισιτηρίου. 


Καλούμε τους πολίτες της Θεσ/νικης στο λαικό φεστιβάλ αύριο Πέμπτη 27/5, στις 7.30 μμ στο πάρκο Εγνατία με Αριστοτέλους. Το φεστιβάλ, με ελεύθερη είσοδο, θα περιλαμβάνει λαική συνέλευση για τον καθορισμό των επόμενων δράσεών μας, καθώς και μουσικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.