Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!


1. Το νέο γκανγκστερικό κακούργημα των Σιωνιστών εγκληματιών δεν είναι ούτε το πρώτο, ούτε προπαντός το τελευταίο. Από τη στιγμή που το ρατσιστικό έκτρωμα του Ισραήλ ιδρύθηκε με απόφαση του ΟΗΕ, δηλαδή των δυτικών δυνάμεων που είχαν αποφασίσει ήδη από τον Πρώτο Παγκόσμιο πόλεμο την ίδρυση του, με την καιροσκοπική επιδοκιμασία του Σταλινικού καθεστώτος, και ενώ σχεδόν όλη η προοδευτική Αριστερά της εποχής, συμπεριλαμβανομένης της προοδευτικής Εβραϊκής Αριστεράς, ήταν εναντίον παρόμοιας λύσης, αντί για τη λύση ενός πολυεθνικού και πολυπολιτισμικού κράτους όπως πάντοτε ήταν ο πληθυσμός της Παλαιστίνης, άρχισε ο κύκλος του αίματος. Οι Σιωνιστές, πάνοπλοι και με δισεκατομμύρια δολάρια να ρέουν κάθε χρόνο στο κρατίδιο τους, άρχισαν από το 1948 μια συνεχή εκστρατεία επέκτασης και κατάκτησης και άλλων εδαφών, με στόχο (ρητό ή σιωπηρό) να δημιουργήσουν ενα “καθαρό” Εβραϊκό κράτος σε ολόκληρη την Παλαιστίνη. Στη διαδικασία, κατέπνιξαν στο αίμα κάθε Παλαιστινιακή αντίσταση εφαρμόζοντας πιστά τις μεθόδους των δασκάλων τους και πρώην καταπιεστών τους, των εγκληματιών Γερμανών ναζιστών: συλλογικά αντίποινα, γκετοποίηση πληθυσμών κ.λπ. φθάνοντας στο σημείο οι “δημοκράτες” αυτοί της Μέσης Ανατολής να γκετοποιήσουν ολόκληρο τον πληθυσμό της Γάζας επειδή τόλμησε να μην ψηφίσει τον εκλεκτό της Δύσης, Αμπάς.

2. Ανεξάρτητα από τις διαστρεβλώσεις και τα χοντρά ψέματα στα οποία θα καταφύγουν τώρα οι Σιωνιστές εγκληματίες για να “εξηγήσουν” το κακούργημα τους που είναι σίγουρο θα προκαλέσει παγκόσμια οργή (οι Σιωνιστές έχουν διδαχτεί παρά πολλά και από τον Γκέμπελς, όπως έχουν δείξει με την κατάφωρη παραβίαση της αλήθειας μετά από κάθε σφαγή ομαδική (των Παλαιστίνιων) ή ατομική (ξένων ακτιβιστών κ.α.) είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι τα πλοία για την Γάζα ήταν πλοία με άοπλους ακτιβιστές και τα Σιωνιστικά καθάρματα δεν είχαν κανένα δικαίωμα να κάνουν ένοπλη επίθεση εναντίον τους (με τα όπλα και τα χρήματα που τους δίνει άφθονα η υπερεθνική ελίτ) επειδή προσπάθησαν να σπάσουν τον κτηνώδη και εντελώς παράνομο διεθνώς αποκλεισμό στραγγαλίζοντας το λαό της Γάζας εδώ και πολλούς μήνες. Ακόμη και αν αντιστάθηκαν οι ακτιβιστές με οποία μέσα είχαν διαθέσιμα, αυτό βέβαια είναι καθαρή ΛΑΪΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ μπροστά στην γκανγκστερική κρατική βία του Σιωνιστικού εκτρώματος.

3. Το Σιωνιστικό έγκλημα όμως παίρνει μια ιδιαίτερη σημασία για τους λαούς της Μέσης Ανατολής κι ακόμη και για μας. Όταν φθάνουν οι Σιωνιστές εγκληματίες σε παρόμοιο επίπεδο αποχαλίνωσης ώστε να μη δίνουν δεκάρα για τη διεθνή οργή που θα ξεσπάσει εναντίον τους μετά από τέτοιο διεθνές κακούργημα, είναι φανερό ότι με την υποστήριξη του αλλού “προοδευτικού” εγκληματία Ομπάμα και των γκανγκστερικών ελίτ της υπερεθνικής ελίτ που σήμερα καταδικάζουν στη φτώχεια και την εξαθλίωση τεράστια λαϊκά στρώματα, όχι μόνο στον παλιό Τρίτο Κόσμο, όπως μέχρι σήμερα, αλλά ακόμη και στον Ευρωπαϊκό Νότο, είναι φανερό ότι δεν θα έχουν κανένα δισταγμό να κτυπήσουν με στρατιωτικό εγκληματικό πλήγμα το λαό του Ιράν για να παγιώσουν την αποικιοποίηση όλης της Μέσης Ανατολής και τη μετατροπή σε προτεκτοράτων τους χωρών όπως η Ελλάδα, της οποίας τον σημερινό πρωθυπουργό (τον πρωταγωνιστή κάθε σημερινής υποτέλειας προς τις ξένες και ντόπιες ελίτ, “Γιωργάκη”) όχι τυχαία υποδέχτηκε μετά λαμπάδων το Σιωνιστικό Αμερικανικό “λόμπι” που παίζει καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση της Αμερικανικής πολιτικής, όπως έχουν δείξει επιστημονικές έρευνες.

4. Η στάση που θα ακολουθήσει η Δύση είναι γνωστή και προβλεπτή. Πλατωνικές ανακοινώσεις διαμαρτυρίας, ίσως και κάποια επιτροπή έρευνας που θα κουκουλώσει το έγκλημα και θα αποδώσει κάποιες ευθύνες στα Σιωνιστικά καθάρματα αλλά….και στους ακτιβιστές. Η παραμικρή τιμωρία, πολλώ δε μάλλον αποβολή Ισραηλινών πρεσβευτών κ.λπ., δεν πρόκειται να επιβληθεί και φυσικά ούτε καμία διακοπή του πακτωλού χρημάτων και όπλων από τις ΗΠΑ και έμμεσης οικονομικής βοήθειας από την ΕΕ

5. Η φιλοσιωνιστική κοινοβουλευτική Χούντα στην Ελλάδα δεν κούνησε το δακτυλάκι της για να προστατεύσει Έλληνες πολίτες σε ελληνικό πλοίο εναντίον επίθεσης από ξένη στρατιωτική δύναμη, παρά τις εκκλήσεις των ακτιβιστών πάνω στα πλοία. Προφανώς οι Γραικύλοι που μας κυβερνούν (είναι γνωστός ο ρόλος Πάγκαλου με τον Οτσαλάν που του εξασφάλισε και την αντιπροεδρία) δεν θα διανοούνταν ποτέ να αντιταχθούν στη βούληση της υπερεθνικής ελίτ και του τοπικού επιτηρητή τους, του Σιωνιστικού κράτους. Άλλωστε μέχρι χθες έκαναν πολεμικά γυμνάσια με τους Σιωνιστές (με πιθανό στόχο την προετοιμασία για την επίθεση στο Ιράν) που τώρα αναγκάστηκαν να σταματήσουν. Άλλος ένας λόγος πέρα από τη μετατροπή της Ελλάδας σε προτεκτοράτο της ΕΕ και του ΔΝΤ που θα πληρώσει ακριβά ο λαός μας, για να ξεκινήσει μαζικός αγώνας για την ανατροπή αυτής της επικίνδυνης κοινοβουλευτικής Χούντας ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΠΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

6. Η γνωστή Γκεμπελική προπαγάνδα των Σιωνιστών θα αρχίζει από σήμερα κιόλας που θα ξεσπάσει η διεθνής λαϊκή οργή εναντίον τους να μιλά για “αντισημιτισμό” όσων θα εξοργιστούν από το νέο έγκλημα τους. Και από κοντά οι φιλοσιωνιστές “ελευθεριακοί” θα αρχίσουν να μας καλούν σε “σύνεση” δήθεν καταδικάζοντας Πλατωνικά το έγκλημα αλλά κάνοντας βέβαια την πάπια για τις πραγματικές ευθύνες του Σιωνισμού και καλώντας όλους να αποφύγουν τις δήθεν “αντισημιτικές” ενέργειες κατά του νέου πελώριου εγκλήματος. Ακόμη και αυτή την ανακοίνωση και άλλες παρόμοιες είμαστε σίγουροι ότι οι διάφοροι φιλοσιωνιστές «ελευθεριακοί» θα τις καταδικάσουν ως «αντισημιτικές» όπως έκαναν και με παρόμοιες ανακοινώσεις μας για Σιωνιστικές σφαγές. Εάν όμως πράξουν όπως προβλέπουμε τότε θα αποδείξουν όλοι αυτοί για άλλη μια φορά τον σαφώς πεμπτοφαλαγγίτικο ρόλο που παίζουν στο ελευθεριακό κίνημα, για τον οποίο θα πρέπει να απομονωθούν άμεσα από κάθε αναρχικό και ελευθεριακό αγωνιστή.

7. Φυσικά η δράση μας δεν πρέπει να στραφεί ποτέ κατά αθώων Εβραίων πολιτών. Όμως έχουν και αυτοί υποχρέωση, όπως έκαναν άλλοτε και οι πολίτες άλλων χωρών των οποίων οι κυβερνήσεις έκαναν παρόμοια εγκλήματα (Γερμανοί, Αμερικανοί κ.λπ.), να ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΑΦΩΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ και τότε θα μας βρουν μαζί τους στην απόκρουση οποιασδήποτε ρατσιστικής επίθεσης εναντίον τους.

8. Δεδομένου ότι καμία τιμωρία και για το νέο έγκλημα δεν πρόκειται να επιβληθεί στο Ισραήλ, ήλθε καιρός να απομονώσουμε εμείς “από κάτω” τους Σιωνιστές και φιλοΣιωνιστές σε όλο τον κόσμο. Ήδη έχουν αρχίσει διεθνή μποϊκοτάζ Σιωνιστών και φιλοσιωνιστών “από κάτω” ανάμεσα στους καλλιτέχνες, τους πανεπιστημιακούς, τους φοιτητές, ακόμη και τους καταναλωτές.

ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΤΟΥΣ.
ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7:00 ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

31/5/2010


ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.