Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ : ΒΙΑΣΜΟΙ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΜΑΧΩΝ

Καθημερινά αποκαλύπτεται ότι τα Νατοϊκά στρατεύματα και ο Αμερικανικός στρατός που έχει κυρίαρχο ρόλο στην κατοχή του Αφγανιστάν, σε καμιά περίπτωση δε μπορούν να δικαιολογήσουν τον χαρακτηρισμό τους ως φορείς της “Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και του Δυτικού Πολιτισμού”.
Τρία γεγονότα ενισχύουν την εικόνα που η μέση συνείδηση, απαλλαγμένη από τα βαρίδια της κυρίαρχης ιδεολογίας και χειραγώγησης, έχει διαμορφώσει για τα ιμπεριαλιστικά στρατεύματα, που ετοιμάζονται να αναλάβουν καθήκοντα Παγκόσμιου Χωροφύλακα ενάντια στον κόσμο της εργασίας: αιμοδιψείς, ποτισμένοι στα ναρκωτικά δολοφόνοι, που σε πάμπολλες πλέον περιπτώσεις «ανακουφίζουν» τα ζωώδη σεξουαλικά τους ένστικτα πάνω στο κορμί «συμπολεμιστών τους», όταν δε δολοφονούν αμάχους και κυρίως παιδιά. Εκθέσεις του στρατού των ΗΠΑ τεκμηριώνουν ότι αυξάνονται ραγδαία οι καταγγελίες για βιασμούς εις βάρος μελών των αμερικανικών-νατοϊκών στρατευμάτων που δρουν στο Αφγανιστάν, γυναικών και ανδρών, από άνδρες συναδέλφους τους.
Δεύτερον, πρόσφατη υπήρξε η διαταγή των Ανώτατων Στρατιωτικών Διοικητών της Συμμαχίας, σύμφωνα με την οποία θα προτείνονται για παρασημοφόρηση όχι στρατιώτες που επέδειξαν ανδρεία σε δύσκολες καταστάσεις, αλλά αυτοί που κατάφεραν να συγκρατήσουν τα αιμοβόρα ένστικτα τους και να μην παρασυρθούν από τη δειλία τους εκτελώντας αθώα θύματα. Το μέτρο αυτό κρίθηκε απαραίτητο, καθώς έχουν εκτιναχθεί οι απώλειες αθώων αμάχων, από αναίτιους βομβαρδισμούς και επιθέσεις του στρατού των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει η απόπειρα επιβολής των ιμπεριαλιστικών σχεδίων. Η τελευταία όμως είδηση αποδεικνύει την ύπαρξη μιας περίεργης Ομερτά μεταξύ Προϊστάμενων στρατιωτικών αρχών και υφιστάμενων Πραιτοριανών, που απειλεί με εξολόθρευση όποιον καταγγείλει εγκληματικές πράξεις. Στρατιώτης των ΗΠΑ, όταν κατήγγειλε τη χρήση ναρκωτικών από συναδέλφους του και το ρόλο τους σε θάνατο τριών αμάχων στο νότιο Αφγανιστάν, δέχτηκε την εκδικητική τους επίθεση, με αποτέλεσμα να απειληθεί η ίδια του η ζωή από τον άγριο ξυλοδαρμό! Οι αμερικανοί Μισθοφόροι επανδρώνουν την Πέμπτη Ταξιαρχία Στράικερ της 2ης Μεραρχίας Πεζικού, που αναπτύχθηκε στην επαρχία Κανταχάρ το καλοκαίρι του 2009, έχοντας υποστεί αρχικά σοβαρές απώλειες. Είναι ενδεικτικό ότι η Αντίσταση του Αφγανικού λαού κλιμακώνεται καθώς συνειδητοποιεί ότι οι «Απελευθερωτές» του είναι κοινοί εγκληματίες, που δρουν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, γεγονός που μεταφράζεται στην εκτίναξη των απωλειών του ΝΑΤΟ (περισσότεροι από 210 στρατιώτες από την αρχή του χρόνου)! Τα ιμπεριαλιστικά Στρατεύματα, δρώντας σε αυτές τις συνθήκες, εκτελώντας αυτές τις διαταγές και τα δόγματα μάχης που αφαιρούν κάθε ανθρώπινο στοιχείο από τον «εχθρό-τρομοκράτη» που βρίσκονται στο στόχαστρο του ανώτερου πολιτισμικά μισθοφόρου που χαίρει ταυτόχρονα ασυλίας για κάθε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και εξουσιοδοτείται με δικαστικές και εκτελεστικές εξουσίες για να υλοποιήσει τις ιμπεριαλιστικές βλέψεις ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ε.Ε.-Ρωσίας, θα εκδηλώσουν παραβατικές, εγκληματικές συμπεριφορές, που δε γνωρίζουν φυσικά εθνόσημο.
Παλιότερα, ο ελληνικός στρατός είχε κατηγορηθεί για λαθρεμπόριο και κολάσιμες πράξεις, που ΕΔΕ συγκάλυψαν για να μην αμαυρωθεί το Γόητρο του Στρατού! Μήπως είναι η ώρα τα Νατοϊκά στρατεύματα να απαλλάξουν της «εκπολιτιστικής» παρουσίας τους τον Αφγανικό λαό, παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής, όπως έκαναν και στο παρελθόν τόσοι και τόσοι κατακτητές; Μήπως, πρέπει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο υπουργός Ενικής Άμυνας να αναλογιστούν τα εγκλήματα στα οποία συμμετέχουν και να διατάξουν την αποχώρηση των Ελληνικών Δυνάμεων που δρουν στο εξωτερικό και την έξοδο από ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, αντί να σχεδιάζουν την ποσοτική τους αύξηση και τη μεγαλύτερη πολεμική τους εμπλοκή;
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.