Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Κι άλλος κρατούμενος νεκρός

Την τελευταία του πνοή άφησε κρατούμενος του αστυνομικού τμήματος Κολωνού, κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Ο 31χρονος ημεδαπός συνελήφθη χθες για κατοχή 1,4 γραμμαρίων κοκαΐνης.

Η σύλληψή του έγινε στις 23.40΄ το βράδυ της Παρασκευής. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Α.Τ. Κολωνού όπου σχηματίσθηκε σε βάρος του δικογραφία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη παραμονή του σε χώρο κράτησης του Α.Τ. Κολωνού, όπου βρισκόταν με άλλο κρατούμενο, ένιωσε αδιαθεσία και εκδήλωσε έντονους σπασμούς.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, οι αστυνομικοί κάλεσαν ασθενοφόρο το οποίο έφτασε ύστερα από λίγα λεπτά, παρουσία ιατρού. Στον 31χρονο χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο. Ωστόσο, κατά τη μεταφορά του με το ασθενοφόρο κατέληξε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 31χρονος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πριν τη σύλληψή του είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών προκειμένου να αντέξει τον έντονο πόνο που του προκλήθηκε από τατουάζ που είχε κάνει πρόσφατα στο δεξί του χέρι.

Παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή και τοξικολογική εξέταση, ενώ προανάκριση για τα αίτια θανάτου ενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Κολωνού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.