Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Διαμαρτυριών συνέχεια για τον “Καλλικράτη”

Συγκεντρώσεις κατοίκων και φορέων που διαμαρτύρονται για τον «Καλλικράτη», η συζήτηση του οποίου συνεχίζεται στην Ολομέλεια, πραγματοποιούνται έξω από το υπουργείο Εσωτερικών και τη Βουλή.

Στάση εργασίας έως τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση έξω από τη Βουλή και από τους εργαζόμενους σε δήμους, νομαρχίες και περιφέρειες.

Διαδήλωση έξω από τη Βουλή από κατοίκους και φορείς που ανήκουν στην Πρωτοβουλία Δήμων της Αττικής που αντιδρούν στη μεταρρύθμιση.

Έξω από το Kοινοβούλιο και κάτοικοι από τα Χανιά και την Ξάνθη.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μπροστά από το δημαρχείο της Μενεμένης στη δυτική Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν το πρωί κάτοικοι και εργαζόμενοι των δήμων Ευόσμου, Αμπελοκήπων, Ελευθερίου Κορδελιού και Μενεμένης. Οι δήμαρχοι ζητούν τη συνένωση των δήμων Ελευθερίου Κορδελιού και Μενεμένης και τη μη συνένωση των δήμων Ευόσμου και Αμπελοκήπων, που είναι ήδη μεγάλοι και έχουν πληθυσμό πάνω από 25.000 κατοίκους.

Διαμαρτυρίες για τη μεταρρύθμιση πραγματοποιούνται σε άλλες περιοχές της χώρας. Ενδεικτικά, κάτοικοι της Κύμης Ευβοίας απέκλεισαν για λίγη ώρα την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στην έξοδο για Χαλκίδα και αργότερα θα βρεθούν έξω από τη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.