Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΕΙΝΟΥΝ
Όταν ο λύκος μπαίνει στο μαντρί των ανθρωποφυλακοπροβάτων, δεν χορταίνει όταν σκοτώσει ,με λύσσα και οργή, για να φάει…έναν! Γιατί? Ο λύκος πάντα πεινάει και θα σκοτώσει όσα ανθρωποφυλακοπρόβατα έχει το μαντρί!

Θα ήθελα να διευκρινήσω ότι, σε όσους δεν με γνωρίζουν, δεν τιμώ και δεν σέβομαι κανέναν, ούτε εντός αλλά ούτε εκτός των τειχών με το ζόρι.

Τιμώ όμως και σέβομαι στο απόλυτο τους λύκους όλους αυτούς που αγωνίστηκαν για λευτεριά, μαχόμενοι ως την τελευταία τους οργισμένη δαγκωνιά και την τελευταία τους ανάσα .Επίσης τιμώ σέβομαι και ακολουθώ όσους συνεχίζουν, είτε με τα μυτερά τους δόντια, μυτερά τους νύχια , σκληρές πέτρες και καθαρή μελάνη στυλού, να μάχονται για την ελευθερία και την κατάργηση των κολαστηρίων (όπου τα ανθρωποφυλακοπρόβατα ονομάζουν σωφρονιστικά ιδρύματα).

Όταν λοιπόν εντός και εκτός τειχών υπάρχει αρχή , μέση και τέλος ο «μπήξε» και ο «βήξε» και ο «κύριος από την συμφωνία του Μπετόβεν» δεν θα καταφέρει να γρατσουνίσει ποτέ τον αγώνα μας , εντός και εκτός τειχών, διότι οι γεννημένοι λύκοι μάχονται χωρίς χειραψίες και ραντεβού με εξουσίες…!



Από δέκα φυλακές όταν καίγεται μόνο μία…έρχεται η πυροσβεστική! Όταν όμως καίγονται και οι δέκα με οργάνωση, αλληλεγγύη και συλλογικότητα, συνειδητοποιημένοι για το τίμημα και δεχόμενοι να πληρώσουν το ποσό του λογαριασμού, τότε, τα αποτελέσματα είναι ορατά παίρνοντας σάρκα αλλά και οστά.



Υ.Γ. Δεν ζητάω χάρες αλλά ούτε κάνουμε χάρες! Όποιος θα μας προδώσει μια φορά ή συμβιβαστεί έστω ή δείξει υποταγή εντός και εκτός των τειχών, θα γραφτεί στα πρακτικά και εν συνεχεία στα αρχεία.



ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ



Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

Νιγδέλης Σοφοκλής Κρατούμενος φυλακών Λάρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.