Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ





Συνάδελφοι,



Μέσα στην δίνη της εξελισσόμενης αντεργατικής αντιλαϊκής επίθεσης της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, με την συναίνεση της Ν.Δ. και του ΛΑΟΣ και τις ευλογίες της Ε.Ε., του Δ.Ν.Τ και της Ε.Κ.Τ., οι εργοδότες έχουν ξεσαλώσει…

Με επίκληση του μνημονίου και της τρόικα και το παραλήρημα αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης στα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα, οι εργοδότες μαζί με το εισοδηματικό και εργασιακό ξεζούμισμα των εργαζομένων, θέλουν να ξεμπλέξουν ταυτόχρονα με τον συνδικαλισμό και ειδικότερα με εκείνους τους πρωτοπόρους εργαζόμενους που στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά τους.

Στην κατεύθυνση αυτή είναι ενταγμένη και η επιθετική πολιτική της εταιρίας ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, απέναντι στον συνάδελφό μας και πρόεδρο του συνδικάτου στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών σ. Νίκο Γουρλά.

Οι μεθοδεύσεις της εταιρίας, για την δημιουργία προϋποθέσεων για την απόλυσή του, κόντρα σε κάθε έννοια εργατικού δικαίου και δεοντολογίας, αγνοώντας ακόμα και τις συστάσεις της επιθεώρησης εργασίας, δεν πρόκειται να περάσουν.

Μέσα στο σημερινό θερμό κοινωνικό πεδίο, πρέπει να εκφρασθεί με κάθε τρόπο, η αλληλεγγύη μας και η συμπαράστασή μας στο συνδικάτο και τον πρόεδρό του.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και το συνδικαλιστικό κίνημα όλων των βαθμίδων, να εκφράσει με μαχητικό τρόπο την συμπαράστασή του και να μην επιτρέψει σε καμιά περίπτωση, καμιά απόλυση και καμιά υποβάθμιση της συνδικαλιστικής δράσης στο αεροδρόμιο.

Παίρνουμε μέρος σε κάθε εκδήλωση αλληλεγγύης και διαμαρτυρίας που διοργανώνουν τα συνδικάτα του αεροδρομίου.



ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ Η ΔΥΝΑΜΗ

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΝΙΚΗ



Iούλιος 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.