Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΚΟΝΕΑΣ - ΣΑΡΑΛΙΩΤΗΣ // KAΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΟΥΛΗ


ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

 Μετά από παλινωδίες και καθυστερήσεις 18 μηνών και καθώς η ώρα της δικαστικής απόφασης στη δίκη των ένστολων δολοφόνων του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου πλησιάζει, μεγαλώνει και η ανάγκη για μια μαζική, δυναμική απάντηση στις κρατικές μεθοδεύσεις στην αστυνομοκρατούμενη Άμφισσα. Η Ανοιχτή Πρωτοβουλία Δράσης ενάντια στη Συγκάλυψη της Κρατικής Δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ανακοινώνει την απόφασή της να είναι στην Άμφισσα την Παρασκευή 9 Ιουλη, ημέρα έναρξης της απολογίας θεωρώντας την κομβική για την εξέλιξη της δίκης.

Τα μέχρι τώρα γεγονότα στην Άμφισσα αποδεικνύουν ότι η υπεράσπιση της μνήμης του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου δε μπορεί να αφεθεί στα χέρια της μεροληπτικής ταξικής «δικαιοσύνης» τους. Για όλους αυτούς τους «κυρίους» η διαφύλαξη «του «κύρους» της χτυπημένης από το Δεκέμβρη κρατικής εξουσίας και η προστασία των δολοφόνων από τη λαϊκή οργή,είναι πολύ σημαντικότερη από την ίδια τη δικαιοσύνη. Για αυτό μετέφεραν την δίκη στην Άμφισσα και άφησαν τον Κουγια να βρίζει και να συκοφαντεί τον Αλέξανδρο, την οικογένειά του, να απειλεί τους μάρτυρες κατηγορίας, τους δικηγόρους και να συκοφαντεί την εξέγερση του Δεκέμβρη.

Καλούμε όλους όσοι κινητοποιούνται ενάντια στα μέτρα εξαθλίωσης της ζωής μας που παίρνει η Κυβέρνηση των ανδρεικέλων του ΔΝΤ, κάθε έναν που αγωνίζεται ενάντια στην αδικία και την κρατική καταπίεση, να παραστούμε στην Άμφισσα για να δηλώσουμε με την παρουσία μας:

 ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΕΙΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΜΑΣ!

 ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ!

Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ!





ANOIXTH ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΡΑΣΗΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ

ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.