Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Ψήφισμα Αλληλεγγύης

Ψήφισμα Αλληλεγγύης


Ο Δημήτρης Αγγελής-Δημάκης, Υποψήφιος Διδάκτορας Ευρωπαϊκής Ιστορίας στη Φιλοσοφική Σχολή ΕΚΠΑ συνελήφθη με ανυπόστατες κατηγορίες στην πορεία της Τρίτης 29.06.2010, ξυλοκοπήθηκε και προπηλακίστηκε από τους αστυνομικούς, ενώ πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο χωρίς να διακομιστεί σε νοσοκομείο για τα τραύματά του.


Την Τετάρτη 30.06.2010, εμφανίστηκε ενώπιον του Εισαγγελέα με κατηγορίες για αντίσταση και βία κατά της αρχής και του ορίστηκε δικάσιμος για τις 14.07.2010 στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις παραπάνω κατηγορίες, σε βαθμό πλημμελήματος.



Καταγγέλλουμε την πολιτική τρομοκράτησης και “σωφρονισμού” διαδηλωτών Καταγγέλλουμε την αστυνομική βία Δηλώνουμε τη συμπαράσταση μας στον Δημήτρη Αγγελή-Δημάκη και ζητούμε την παύση της δίωξής σε βάρος του. Συμμετέχουμε στο κάλεσμα συμπαράστασης του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψήφιων Διδακτόρων Ιστορίας-Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ, στα Δικαστήρια στις 14.07.2010.


Από το ΔΣ του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψήφιων Διδακτόρων Πολιτικής Επιστήμης και Κοινωνιολογίας της Σχολής Ν.Ο.Π.Ε. ΕΚΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.