Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ , Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΑΝΑΣΤΗΝΕΤΑΙ




Και μετά την πρωτοφανή σε όγκο και οργή συγκέντρωση ξεκιναει η ανάσταση του γκαίμπελς :

‘Όλα τα κανάλια ανεξαιρέτως έχουν ξεσαλώσει ενάντια στους διαδηλωτές και ειδικά προς τους αναρχικούς , προσπαθούν να περάσουν στην κοινή γνώμη ότι την ευθύνη την έχουν αποκλειστικά οι αντιεξουσιαστές και μάλιστα τους ονομάζουν δολοφόνους.

Οι αναρχικοί αγωνιστές δεν έχουν καμία σχέση με κανενός είδους θλιβερή συμμορία. Συμμετέχουν στους κοινωνικούς αγώνες προτάσσοντας πρώτα απ’ όλα το ήθος, την ανιδιοτέλεια και την αυταπάρνηση. Δεν έχουν σκοπό να αποκομίσουν οικονομικά ή άλλα οφέλη. Δεν έχουν ως σημαία τους την ρήση κλέψε, σπάσε, άρπαξε. Αποστρέφονται και δεν συναγελάζονται με οποιονδήποτε θέλει να επιβληθεί, με επαναστατικούς ή μη τρόπους. Περιφρονούν απερίφραστα τα κάθε είδους παράσημα, που διεκδικούν οι δήθεν φωτισμένες πρωτοπορίες και γυρνούν χωρίς δεύτερη σκέψη την πλάτη στις κινηματικές πλειοψηφίες, που όμως μοιάζουν τόσο λίγες και τόσο μικρές…

Τα κανάλια κατά παραγγελία του κεφαλαίου προσπαθούν να εμποδίσουν όσους ακόμη κάθονται στο καναπέ τους να αισθανθούν κάποια σκιρτήματα κοινωνικής ευθύνης και επιτέλους να σηκωθούν και να βγουν στους δρόμους μαζί με τους συναδέλφους τους.

Εγκληματίες είναι τα αφεντικά που εξαναγκάζουν τους εργαζόμενους να δουλεύουν ενώ απέξω γίνονται διαδηλώσεις και υπάρχει τεταμένο κλίμα, που δεν υπάρχει πυρόσβεση και έξοδος κινδύνου.
Δολοφόνοι και εγκληματίες είναι το κράτος και το κεφάλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.