Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Μια σκέψη για τα γεγονότα Αθήνας

Συντροφοι/συντροφισσες,εχουμε πολεμο που κυρηξε η οικονομικη και πολιτικη εξουσια της χωρας.Σιγουρο ειναι οτι θα υπαρξουν και προβοκατσιες τις οποιες κανενας πολιτικος χωρος δε μπορει να ελεγξει και οταν μιλω για προβοκατσιες αναφερομαι σε αυτες απο τη πλευρα του κρατους και του παρακρατους.

Ηδη η Παπαρηγα κατεγγειλε οτι χρυσαυγιτες με σημαιες του ΠΑΜΕ μεσα στο μπλοκ του προσπαθησαν να δημιουργησουν επεισοδια στο συνταγμα.

να ειμαστε ολοι/ες ενωμενοι και να μη σκυψουμε το κεφαλι,το οφειλουμε στην αξιοπρεπεια μας και στο μελλον των επομενων γενιων.

η τραγικη καταληξη με τους τρεις νεκρους στη Μαρφιν βαραινει πανω απο ολα τον ιδιοκτητη της τραπεζας Βγενοπουλο και τους διευθυντες του,και αυτο γιατι ενω γνωριζαν οτι σε μεγαλες διαδηλωσεις οι τραπεζες της αυτοκρατοριας του χρηματος αποτελουν τον πρωτο στοχο,αυτοι ειχαν μεσα στο κτιριο εργαζομενους και δουλευαν οχι στο ισογειο αλλα στον τριτο οροφο! Η συγκεκριμενη τραπεζα δε, δεν ειχε καν συστημα αυτοματης πυροσβεσης και φυσικα ουτε εξοδο κινδυνου.

Ο Θανατος τριων συμπολιτων μας βαραινει αποκλειστικα τον Βγενοπουλο και την εργασιακη τρομοκρατια που το κεφαλαιο κραδαινει με τη μορφη της απολυσης σαν δρεπανι πανω απο τα κεφαλια των εργαζομενων.

Οι ωρες ειναι δυσκολες, για μια ακομη φορα το αναρχικο και αντιεξουσιαστικο κινημα θα σπειλωθει,θα κυνηγηθει ανειλεως. Επιβαλεται να ειμαστε ετοιμοι για την επιθεση που θα δεχτουμε τοσο απο το κρατος οσο και απο τους προθυμους συμμαχους τους των μμε.

Η θα αγωνιστουμε για το δικαιωμα πλεον να ζουμε η θα εκμηδενιστουμε απο τις επιταγες της αυτοκρατοριας του χρηματος!

Ψηλα το κεφαλι!

Για την αξιοπρεπεια

Για την αλληλεγγυη

Για την Αναρχια !

 ΟΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.