Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Και η ΟΤΟΕ στην Απεργία


Κλιμάκωση των κινητοποιήσεών της αποφάσισε η ΟΤΟΕ, που θα συμμετάσχει στην απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, την Πέμπτη, "ως απάντηση στα οικονομικά μέτρα και στην ασφαλιστική επίθεση".

Συγκεκριμένα, το Γενικό Συμβούλιο της ΟΤΟΕ αποφάσισε "συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ στις 20 Μαΐου και στη συγκέντρωση και την πορεία που θα πραγματοποιηθεί, νέα 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση την ερχόμενη εβδομάδα με ανοιχτή ημερομηνία πραγματοποίησής της και ενημέρωση των εργαζομένων στις Τράπεζες και της κοινής γνώμης για το περιεχόμενο των επιθέσεων του ΔΝΤ, της Ε.Ε. και της ΕΚΤ που υλοποιεί η κυβέρνηση".


Επίσης αποφάσισε την "υπεράσπιση των επικουρικών συντάξεων των τραπεζοϋπαλλήλων τα δικαιώματα των οποίων καταστρατηγούνται με το άρθρο 15 του Νομοσχεδίου καθώς και την προστασία και διεύρυνση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων στην υγεία με την υπεράσπιση των 3 Ταμείων Υγείας των τραπεζοϋπαλλήλων, που πλήττονται από το άρθρο 31 που έχει στόχο τη διάλυση τους (εντάχθηκαν στο ΤΑΥΤΕΚΩ με το Νόμο Πετραλιά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.