Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Σημερα μετα απο προταση της πρωτοβουλιας ωρομισθιων εκπαιδευτικων η πορεια, μετα το πρωην υπουργειο μακεδονιας - θρακης, πήγε προς τη διευθυνση δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης ανατολικης θεσ/νικης

Η πορεία είχε πολύ παλμό και στη διεύθυνση εγινε μαζικη μαχητικη παρασταση διαμαρτυριας κατα την οποια ο προϊσταμενος αναγκαστηκε να δεσμευτει οτι θα εκδοθουν απο τη διευθυνση δυο επισημα κειμενα με αριθμο πρωτοκολου στα οποια θα αναφερονται τα εξης:

α) οτι "θεση της διευθυνσης σε περιπτωση απεργιας ωρομισθιου εκπαιδευτικου, ειναι τα μορια της προϋπηρεσιας των ημερων αυτων να καταγραφονται κανονικα και να προσμετρονται ως κανονικη υπηρεσια οπως συμβαινει και με τους αναπληρωτες συναδελφους".

β) οτι "η διευθυνση θεωρει οτι τα αιτηματα των απεργων ωρομισθιων αναπληρωτων εκπαιδευτικων ειναι δικαια και οτι συμπαραστεκεται στον αγωνα τους. Κατα τη διαρκεια της διαμαρτυριας εμφανιστηκαν ανδρες της αστυνομιας αλλα ο ιδιος ο προϊσταμενος ζήτησε να απομακρυνθούν από την αιθουσα. Θεση της διευθυνσης ειναι οτι σε περιπτωσεις διαμαρτυριας εκπαιδευτικων δεν εχει χωρο και θεση η αστυνομια, σε αντιθεση με τα γεγονοτα που ειδαμε το τελευταιο διαστημα να εξελισσονται".

ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ.
ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΜΜΕΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΕΡΤ
ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


ΑΥΡΙΟ 9.30π.μ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.